aTelier ALA D

Geef(t) je leven kleur!

Workshops

Bij mij kun je terecht voor de allerleukste workshops. In mijn gezellige aTelier in ’s-Gravenzande heb ik ruimte voor 8 personen. Er is een ruime keuze aan workshops en ik heb naast Chalk Paint™, veel diverse materialen in huis om mee te werken. Denk aan een grote variëteit aan sjablonen, servetten tbv decoupage, gekleurde waxes enz. 

De workshops duren 2½ tot 3 uur. 

De kosten van de workshops zijn inclusief alle materialenkoffie, thee, limonade en iets lekkers. Volg je een workshop? Dan ontvang je op de dag van de workshop 10% korting op alles van Annie Sloan!

Workshops gaan door vanaf 4 personen.

Heb je zelf een groep waarmee je een workshop wilt organiseren? Een avondje uit met vriendinnen, een bedrijfsuitje, vrijgezellendag, verjaardag of kinderfeestje? Neem dan contact op om een datum, tijd en de specifieke wensen voor jouw groep te bespreken! Natuurlijk kunnen we ook zorgen voor taart, een high tea, hapjes en drankjes om het extra feestelijk te maken.

Boek een workshop, schilder je hoofd leeg en ga naar huis met een leuk, zelfgemaakt accessoire waar je trots op kunt zijn! 

  

Verftechnieken Annie Sloan Chalk Paint

Altijd al eens je kast, (planten)tafel of stoelen willen opknappen maar geen idee hoe? Leer hoe je dit eenvoudig doet met Chalk Paint tijdens een workshop verftechnieken. We passen een aantal basistechnieken toe op een mooie houten plank. Denk aan: distressen met 2 kleuren, sjabloneren, decoupage met servetten, ombre/verloop effect en het gebruik van wax en colour waxes. Als je deze technieken in de basis beheerst, kun je ze daarna toepassen op ieder meubel dat jij wilt!

Duur 3 uur

€ 39,- p.p.


Brocante vazen

Kies een grote vaas of diverse kleine vaasjesen potjes uit de ruime kringloopvoorraad van het aTelier. We maken hiervan prachtige brocante vazen en kruikjes/potjes. Het lijkt wel of ze van keramiek zijn! Dat is nog eens upcyclen! Heb je zelf een uniek model vaas staan die je wilt omtoveren, dan mag je die uiteraard meenemen.

Duur 2.5 uur

€ 39,- p.p.


Tekstbordje Ibiza stijl

Je krijgt een blanco houten plankje. Deze kun je in een leuke kleur schilderen en hier een tekst op sjabloneren die jou aanspreekt! Of maak je eigen naambordje voor bij de deur. We werken het bordje af met wax of lak (voor buiten!) en je krijgt een mooi jute touw om het bordje mee op te hangen.

Duur 2.5 uur

€ 39,- p.p.


Mandala op hout

Je krijgt een mooie steigerhouten bord van 40 x 40. Dit gaan we zo bewerken met verf, sjablonen en colour waxes dat jij naar huis gaat met een prachtig en uniek kunstwerk!

Duur 2.5 uur

€ 44,- p.p.

 

Vintage spiegel

Je krijgt een oude spiegel met ornamentjes uit de kringloopcollectie van het aTelier. Met Salt Wash en Chalk Paint maken we hier een verdigris-look op. Zo wordt het een mooie, oude, roestige spiegel, alsof het vroeger in een Frans paleis hing! Neem je je eigen spiegel mee? Dan krijg je €5,- korting.

Duur 2.5 uur

€ 44,- p.p. (of € 39,- met eigen spiegel)

Krukje /plantentafeltje

Heb jij een krukje thuis staan dat je altijd al een keer wilt opknappen? Neem het mee naar deze leuke workshop! We gaan een krukje/plantentafeltje verven en personaliseren. Je leert in deze workshop diverse technieken die je daarna ook thuis kunt toepassen op je andere meubels. Denk aan sjabloneren (tekst, mandala, hartjes, stippen...), distressen en/of met een wax bewerken.

Duur 2.5 uur

€ 42,- p.p. 

Heb je geen krukje in huis, dan schaf ik er een voor je aan. De meerprijs is dan € 12,50

Vintage (tekst) bordje

We maken een roestig bord met Chalk Paint, Salt Wash en diverse waxes. Je kunt je eigen tekst of afbeelding er op kwijt. Zo ga jij naar huis met een uniek kunstwerkje!

Duur 2.5 uur

€ 39,- p.p.


Dienblad

Maak je eigen, persoonlijke dienblad! Neem een oud dienblad mee of zoek er een uit uit de kringloopcollectie van het aTelier! Je mag het zelf helemaal naar je eigen stijl schilderen, met een tekst, een leuk koffie/thee sjabloon, of gewoon in diverse mooie kleuren Chalk Paint.

Duur 2.5 uur

€ 39,- p.p.


Vogelhuisje / nestkastje

Bied de vogels in jouw tuin een veilige plek om een nestje te maken en vrolijk tegelijkertijd je tuin of balkon op met een leuk decoratief vogelhuisje! Leuk detail: de vogelhuisjes zijn gemaakt bij Ipse de Bruggen, dagbestedingslocatie voor mensen met een beperking. Ieder huisje is dan ook net even anders.

Duur 2.5 uur

€ 40,- p.p.


Verdigris Look

Tover een plastic plantenpot (of een ander plastic voorwerp) om naar een oud, koperen item met deze verdigris techniek. Het lijkt in niets meer op plastic, eerder op het vrijheidsbeeld! We gebruiken hiervoor een aantal specifieke chalk paint kleuren en Salt Wash. Leer deze gave techniek toepassen in deze workshop.

Duur 2.5 uur

€ 39,- p.p.


Agenda